Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Savu piekrišanu Jūs jebkurā laikā varat atsaukt, nodzēšot saglabātās sīkdatnes.

Sapratu

Grobiņnieces Ivetas Andrijānovas gardais hobijs pārtop dzīvesveidā 1

Jau aptuveni gadu liela daļa grobiņnieces Ivetas Andrijānovas ikdienas paiet, dzīvojoties pa savas mājas virtuvi. Tur, pašas rokām gatavoti, top dažādi gardumi, kuros izmantotas dabiskas izejvielas. I. Andrijānova atklāj: iesākumā saldumu gatavošana bijusi hobijs brīvo brīžu aizpildīšanai, taču nu tā kļuvusi par neatņemamu ikdienas sastāvdaļu. Tieši tādēļ nodibināts arī savs SIA – “Zefīru darbnīca”.

I. Andrijānovu pie sava SIA izveides novedusi vēlme pašai darboties un pamēģināt ko jaunu. Pats sākums konditorejas lauciņā bijis mēģinājums pagatavot zefīrus – tikpat skaistus, cik tie bijuši dažādu lietpratēju sociālajos tīklos publicētajos foto. “Es sāku meklēt receptes, mēnesi katru dienu mēģināju, līdz nonācu pie savas receptes. Bija brīži, kad nesanāca un nācās daļu norakstīt brāķos. Tagad es taisu un jau zinu, ka viss būs kārtībā, bet viegli nebija,” par pirmajiem soļiem ceļā uz savu nodarbi saka uzņēmēja.

Viņa atklāj, ka zefīri nav vienīgie našķi, kas top pašas izveidotajā “Zefīru darbnīcā”. Ir gatavotas arī lielu popularitāti iekarojušās ciparkūkas, smalkie franču gardumi – makarūni, bezē cepumi, kā arī dažādas saldumu paciņas. Ziemassvētku laikā pieprasītas bijušas arī piparkūku mājiņas.

Plašāk lasiet "Kursas Laika" 4. janvāra numurā!

Pievieno komentāru

Komentāri 1

Grobiņas novadā