Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Savu piekrišanu Jūs jebkurā laikā varat atsaukt, nodzēšot saglabātās sīkdatnes.

Sapratu

Havjērs Garsija iepazīstina ar eksotisku ēdienu 1

Olīveļļā apceptas ķiploku pusītes, putnu gaļa, citrona šķēles un vēl pāri par desmit nosaukumu citu pārtikas produktu Rīgas restorānu "Tex Mex" šefpavāram Havjēram Garsijam vien zināmā secībā pamazām nonāk uz milzīgas pannas.

Sestdien Cīravas arovidusskolas virtuvē viņš gatavoja spāņu virtuves ēdienu paelju projekta "Palīdzot sev, palīdzu citiem – labāku dzīvi pensionāriem" dalībnieku priekam.

Pasākumā piedalījās projekta dalībnieki no Cīravas un Kazdangas.

Plašāk lasiet kādā no tuvākajiem "Kursas Laika" numuriem.

Pievieno komentāru

Komentāri 1

nāra

Viņš ir baigi labais pavārs,viņa gatavotie ēdieni ir garšīgas.Tas tiešām ir jāmāk gatavot ,lai sanāktu gardi.

pirms 7 gadiem, 2011.07.05 09:20

Aizputes novadā