Restorānos šefpavāra Edgara Purmaļa lielākais trumpis bija pārsteidzošu ēdienu pagatavošana un jaunu garšu atklāšana, taču Vaiņodes internātpamatskolas virtuvē jāpielieto radoša izdoma, lai bērniem iemānītu arī ko citu, nevis tikai viņu......
(Rakstā ir 2647 simboli...)
labs!
pozitivi!
pirms 5 gadiem, 2015.04.08 10:15labi ka tā
Cerams, ka sprātīga un mūsdienīga pieeja skolas pusdienu gatavošanā vairos to bērnu skaitu, kas novērtē veselīgu ēdienu nevis veikala našķus. Kaut gan internātpamatskolā jau nav viņiem to lielo kabatas naudu kā daudziem pilsētas skolasbērniem .
pirms 5 gadiem, 2015.04.08 11:17Kaut vairāk skolu dotu priekšroku jaunajiem speciālistiem!
nu ja
Kamēr veco pavārieni no virtuves neiznes ar kājām pa priekšu, jaunie speciālisti labi ja tiek pie kartupeļu mizošanas....
pirms 5 gadiem, 2015.04.08 18:33vecā ķēkša
vienalga cik vecajai pavārienei vai pavāram to gadu, galvenais jau ir ēdienu gatavot tā, lai ir gan garšīgi, gan smuki. Ar lielu mīlestību. zinu Anniņstanti, kas taisa zupiņu tik nepārspējami, ka pirkstus var nokost
pirms 5 gadiem, 2015.04.08 21:26