Pagājušā gada maijā Aizputes centrā atvērtā ceptuve jeb uzņēmums “Beķereja-SS” Ziemassvētkos saņēmusi ap 100 lielus un mazus pasūtījumus, kas, kā atzīst uzņēmuma īpašnieks Sandris Štāls, ir bijis līdz šim lielākais pasūtījumu skaits. Par......
(Rakstā ir 4743 simboli...)
Kerija
Prieks par šo "Beķereju", taču jāsāk domāt par produkcijas kvalitāti, kas aizvien biežāk pēdējā laikā pieklibo.
pirms 6 gadiem, 2015.01.23 13:12kā ta
Tāds, diemžēl, ir nerakstīts likums - pieaugot kvantitātei zūd kvalitāte.....
pirms 6 gadiem, 2015.01.23 15:14iedzivotais
Tak priekš novada domes madamām kvalitāte apmierinoša. Iedzīvotāji barojas ''Samarieti''.
pirms 6 gadiem, 2015.01.23 16:33aizputnieks
prieks par jaunajiem uzņēmējiem,ne tikai šinī nozarē ,bet arī citās.,ka pietiek drosme ko uzsākt,.lai viss izdodas!!!
pirms 6 gadiem, 2015.01.23 15:54garsigi
ari es sutiju piragus bekerejaa. jasaka garsigi bija bet kā tr teica japiestradaa pie kvalitaates.. jo piragi bija salipusi saplekusi un ar caurumiem. taka jaapacensas cepeejam..:)
pirms 6 gadiem, 2015.01.23 19:17?
Un iepriekšējo dienu puskaltušos nav labi iesmaidīt pircējiem.
pirms 6 gadiem, 2015.01.23 20:36Neesmu izlepusi
Sandris ir malacis,viss ir forši un garšīgi!Pārtikas bizness nav viegls,esiet iecietīgi!Aizputē vismaz daži cilvēki ir uzńēmīgi,kautko dara un nečīkst.
pirms 6 gadiem, 2015.01.24 20:31daina
Neviens jau nečīks, bet darbs jāpadara kvalitatīvi. Sandris ir atraktīvs puisis, bet tādā mazā pilsētā jācienā cilvēki ar kvalitatīvu preci, lielpilsētā ta neietu cauri
pirms 6 gadiem, 2015.01.24 21:41cits vārds
Garšīgi, bet skats nekāds- saspiests, sapļecis, sašķiebies, apdedzis. Taču ja man jāizvēlas starp smuku un negaršīgu, vai nesmuku un garšīgu, tad izvēlos pēdējo. Kamēr nav konkurences var jau arī tā. Tāpēc novēlu attīstīties nevis plašumā, bet kvalitātē.
pirms 6 gadiem, 2015.01.25 14:29