Aizputes mājražotāja Agnese Abersone šoruden paštaisīto ražojumu klāstu papildinājusi ar gaļas kūpinājumiem. “Kaut kā jau jāattīstās ir, ko jaunu arī vajag pamēģināt un klientiem piedāvāt,” teic saimniece. Pierāda sevi vietējiem“Kādreiz......
(Rakstā ir 6300 simboli...)
nu
siekala līdz zemei iedomājoties par to gardumu.
pirms 4 gadiem, 2016.11.08 14:50Kerija
Viss jau būtu jauki,ja nebūtu ar zemi novārtīts, ar vienu reizi pietika
pirms 4 gadiem, 2016.11.10 16:18Caps
Vasarā bija kūpinājumi ar papild proteina piedevu makšķernieku sapnis.
pirms 4 gadiem, 2016.11.12 18:46es
nopirku-negaršoja,nemaz negaršoja pēc mājas kūpinājuma
pirms 4 gadiem, 2016.11.27 20:47