Lielo ogu – arbūzu – var izaudzēt arī Latvijas klimatiskajos apstākļos, pārliecina zemnieki, kuri to pieradinājuši. Rucavnieks Artis Ķūsis ar arbūziem vēlas bagātināt mūsu pierasto produktu klāstu un ķeras tiem klāt ar vērienu. Tagad ir......
(Rakstā ir 5626 simboli...)
Arnolds
Importa arbūzi sezonā ir tik lēti, lieli un garšīgi, ka diez vai izdosies konkurēt.
pirms 5 gadiem, 2015.06.10 08:22Viņa
Ja necentīsies, bet tikai burkšķēs, ka neizdosies, tad arī nebūs. Lai rucavniekiem veicas!
pirms 5 gadiem, 2015.06.10 08:41ha ha
Tik nepiečurā bikses, Arnoļd, importīgos arbūžus ēsdams :)))
pirms 5 gadiem, 2015.06.11 21:51:)
Malacis, lai laba raža :)
pirms 5 gadiem, 2015.06.10 08:22Edžis
SUPER, MALACIS LAI IZDODAS.
pirms 5 gadiem, 2015.06.10 08:36ako
Lēti un garšīgi tie importnieki, bet cik daudz dažādu ķimikāliju tie redzējuši! Izlasīju rakstu par banānu audzēšanu. Ārprāts! Dzīva inde.
pirms 5 gadiem, 2015.06.10 10:32tā kā te
būtu tie tīrākie? pārdošanai visi ķīmiķo,citādi nevar konkurenci turēt
pirms 5 gadiem, 2015.06.10 21:24tas ako
Nu pie mums jau ari to kimiju nezeelo....diemzeel
pirms 5 gadiem, 2015.06.10 11:48augs
Priecājos, lai izdodas Apnicis bija katru gadu lasīt par Dambi Labi, ka jaunas sejas parādās
pirms 5 gadiem, 2015.06.10 14:12Savietis
Var izaudzēt.Pārbaudīts pašu dobē.Bez ķīmijas.Tik roka jāpiešaun.Lai padodas!
pirms 5 gadiem, 2015.06.10 20:50Rucavniece
Pagājušajā sezonā ļoti daudz mielojāmies ar Arta arbūziem! Vienkārši burvīgi! Pavisam cita garša! Lai izdodas izaudzēt atkal tikpat gardus! Neaizvediet visus uz Rīgu- noteikti atbalstīsim!:))
pirms 5 gadiem, 2015.06.10 21:57arī
varu teikt, ka šie ir daudz saldāki, garšīgāki
pirms 5 gadiem, 2015.06.11 08:15bbb
Prieks par jaunām sejām un pozitīviem signāliem (pārmaiņus pēc) no Rucavas puses.
pirms 5 gadiem, 2015.06.11 13:10