Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Savu piekrišanu Jūs jebkurā laikā varat atsaukt, nodzēšot saglabātās sīkdatnes.

Sapratu

“Garšīgs darbs” ar pūļu piedevu

Nīcenieki Guna un Jānis Kalni ar zemeņu audzēšanu nodarbojas jau vairāk nekā 20 gadus. Agrāk audzējuši arī kartupeļus un citus dārzeņus, bet nu palikuši uzticīgi vien gardajām ogām.  Šķirni izvēlas pircēji Šovasar aptuveni 0,3 hektāru......

(Rakstā ir 2473 simboli...)

Lasīt visu rakstu...

Pievieno komentāru

Citu datumu laikraksti